● Daun- 20 hingga 30 kali ganda lebih manis dari gula
● ekstrak- 200 hinga 300 kali ganda lebih manis dari gula
● Sangat tinggi khasiat
● Sangat sedap jika di buat ulaman
● Tiada Kalori
● Tiada lemak
● Tidak toksik dan tiada pemanis tiruan ( ini kerana pemanis asli stevirol
● tidak glisemik
● membantu penghadaman dan membantu mengurangkan berat badan
● ph dan juga stabil kepanasan sehinga 200°C
● Penambah rasa
● Boleh digunakan dalam masakan dan juga bakeri
● Tanpa preskripsi doktor
● menghalang gigi dari rosak
● anti oksida
● menambahkan tenaga
● menambahkan kekuatan minda
● tidak menambahkan nilai paras gula dalam darah
● tidak menyumbang kepada penyakit jantung korolari
● mengurangkan keinginan untuk menikmati makanan bergula dan berlemak/ membantu menurunkan berat badan.
● mengurangkan keinginan untuk mengambil produk alkohol dan tembakau
No comments:
Post a Comment